Nekton Sardinky v olivovom oleji JADRAN
Nekton Sardinky v olivovom oleji JADRAN
Nekton Sardinky v olivovom oleji JADRAN - ryba so širokým spektrom telu prospešných látok bohatá na bielkoviny a omega‑3 mastné kyseliny
Nekton Sardinky v olivovom oleji JADRAN sú poctivé kúsky obľúbenej ryby typickej striebornej farby s ľahko ružovkastým mäsom, ulovenej v stredovýchodnom Atlantiku pri sieťovom love. Sardinky sú skvelým zdrojom bielkovín a omega‑3 mastných kyselín EPA a DHA, ktorých príjmom podporuješ správnu činnosť srdca, zdravé oči či správnu činnosť mozgu. Obsahujú tiež mnoho vitamínov a minerálnych látok, ako je napr. draslík, horčík, zinok či vitamín D. Zdravé tuky EPA a DHA určite ocenia tehotné aj dojčiace mamičky. Prispievajú totiž k zdravému vývoju očí a mozgu plodu a dojčiat vyživovaných materským mliekom.
Nekton Sardinky v olivovom oleji JADRAN v bodoch:
- kúsky sardiniek naložené v olivovom oleji
- vysoký obsah omega‑3 mastných kyselín EPA a DHA
- obsah kvalitných bielkovín
100 g | |
Energetická hodnota | 822 kJ / 199 kcal |
Tuky | 10,4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 2,5 g |
- z toho mononenasýtené mastné kyseliny | 5,7 g |
- z toho polynenasýtené mastné kyseliny | 2,1 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 25,7 g |
Soľ | 1 g |
Ingrediencie
Sardinky (sardinka obyčajná - Sardina pilchardus ), olivový olej 27 %, jedlá soľ.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte a uchovávajte pri teplote +2 °C až +28 °C.
- Po otvorení uchovávajte pri teplote do +6°C a spotrebujte do 24 hodín.