Vilgain Granola môže byť skvelým pomocníkom pri vytváraní základu na najrôznejšie dezerty. Náš tvarohový je hotový za pár minút a zvládne ho skutočne každý. Tak sa doňho pustime.
1 porcia obsahuje
- 337 kcal
- 22 g sacharidov
- 19 g tukov
- 17 g bielkovín
Na 6 porcií
- 240 g ricotty
- 500 g polotučného tvarohu
- 60 g erythritolu
- 2 čajové lyžičky mletej vanilky
- 4 čajové lyžičky citrónovej šťavy
- 2 čajové lyžičky kakaa
- 240 g granoly
- 100 g jahôd
- 80 g čučoriedok
- 30 g kokosových chipsov
Postup
-
Do šľahacej nádoby dáme ricottu, tvaroh, erytritol, mletý vanilkový prášok, citrónovú šťavu a rozmixujeme tyčovým mixérom dohladka.
-
Polovicu zmesi odoberieme. Do jednej polovice prisypeme kakaový prášok a vyšľaháme.
-
Čerstvé jahody nakrájame na tenšie plátky. Kanadské čučoriedky len rozpolíme. Do priehľadného pohára vložíme ovocie, ktoré pritlačíme na stenu. Na dno vložíme trochu Vilgain Granoly s príchuťou slaný karamel a potom už vrstvíme krémy do ⅔ naplneného pohára.
-
Nakoniec dozdobíme čerstvým ovocím, kokosovými chipsmi a trochou Granoly.
Dobrú chuť.