Vilgain Pšeničná celozrnná múka BIO – múka z celých zŕn z českých a slovenských ekopolí, šetrne sušená teplým vzduchom, s vysokým obsahom vlákniny
Vilgain Pšeničná celozrnná múka BIO – múka z celých zŕn z českých a slovenských ekopolí, šetrne sušená teplým vzduchom, s vysokým obsahom vlákniny
Vilgain Celozrnná pšeničná múka BIO - z celých zŕn a bohatým obsahom vlákniny
Celozrnná pšenica z českých a slovenských ekopolí, šetrne sušená teplým vzduchom, ktorá zaistí uchovanie dôležitých nutrientov počas ďalšieho spracovania - to je presne to, čo zaručí kvalitu, ktorú v balení dostaneš.
V malých várkach pre maximálnu čerstvosť
Vilgain celozrnná pšeničná múka je ideálny základ na pečenie sladkého pečiva, koláčov alebo chlebov, ale aj skvelé zahusťovadlo polievok a omáčok. Múka sa pripravuje pre každú várku zvlášť, nemele sa do zásoby, a to ti zaručí jej maximálnu čerstvosť. Okrem toho všetkého dostaneš do pokrmov aj poctivú porciu bielkovín a vlákniny.
Dvojnásobné množstvo vlákniny oproti klasickej pšeničnej múke
Oproti klasickej pšeničnej múke má tá celozrnná dvojnásobné množstvo vlákniny, a to 7 g vlákniny na 100 g produktu. Ako? Na jej výrobu sa totiž rozomleli celé zrná pšenice. Nevyhodil sa tak ich obal, ktorý v sebe vlákninu má. Vďaka tomu je farba celozrnnej pšeničnej múky ľahko tmavšia, takže ideálna do kakaových dezertov či pečiva.
Vilgain Celozrnná pšeničná múka BIO v bodoch:
- z celých pšeničných zŕn
- dvojnásobný obsah vlákniny oproti klasickej pšeničnej múke
- ideálny na pečenie aj na zahustenie polievok a omáčok
- vyrábaná v malých šaržiach pre maximálnu čerstvosť
- sušená šetrne, teplým vzduchom
- z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
- dlhá trvanlivosť
100 g | |
Energetická hodnota | 1470 kJ / 346 kcal |
Tuky | 2,4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 64,2 g |
- z toho cukry | 1,4 g |
Vláknina | 7 g |
Bielkoviny | 13,5 g |
Soľ | 0 g |
Ingrediencie
BIO celozrnná pšeničná múka 100%.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu.
Odporúčania výrobcu
- Použite na varenie a pečenie.
- Kvôli vyššiemu obsahu vlákniny odporúčame s celozrnnou pšeničnou múkou začínať postupne.
- Najprv nahradiť celozrnnou pšeničnou múkou 1/3 klasickej múky a postupne pomer navyšovať.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.