Živina Teriyaki glazé štipľavé s medom
Živina Teriyaki glazé štipľavé s medom
Živina Teriyaki glazé štipľavé s medom - medom ochutená sójová omáčka na prípravu celého radu pokrmov
Teriyaki glazé od Živiny oživí každé tvoje jedlo. Je to hustá a chuťovo výrazná omáčka na báze prírodne fermentovanej sójovky, ktorá sa tradične používa v japonskej kuchyni. Je obohatená medom a má jemnú, sladkú, ľahko pálivú a korenenú chuť. Perfektne sa hodí na marinovanie a glazovanie mäsa, rýb alebo zeleniny. Môžeš ju tiež použiť na prípravu stir‑fry pokrmov vo woku, na vyprážanie alebo ako dip k tempúre, čo sú kúsky rýb alebo zeleniny vyprážaných v jemnom cestíčku.
Živina Teriyaki glazé štipľavé s medom v bodoch:
- chuťovo výrazná omáčka na báze prírodne fermentovanej sójovky
- na marinovanie a glazovanie mäsa, rýb alebo zeleniny
- blesková príprava vo woku metódou stir‑fry
- možno tiež použiť ako dip alebo s ňou preliať už hotové jedlo
100 g | |
Energetická hodnota | 818 kJ / 195 kcal |
Tuky | 0,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 40 g |
- z toho cukry | 32 g |
Bielkoviny | 4,9 g |
Soľ | 8,4 g |
Ingrediencie
Štiplavá studená omáčka s medom neemulgovaná. Teriyaki rozvar [ sójová omáčka (pitná voda, sójové bôby, pšenica - lepok odstránený počas fermentácie, jedlá soľ), cukor trstinový, Mirin tekuté ochucovadlo (pitná voda, kvasný ocot liehový 30 %, droždie, maltózový sirup, extrakt limetky)),voda, cesnak, zázvor, shiitake huba, morská riasa, škorica, badián], ocot jablkový, múka ryžová, med (3,9 %), cesnak, chilli vločky (2,45 %).
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, arašidov, sezamu, zeleru a horčice.
Upozornenie
- Potravina, s cukrom.
- Skladujte na temnom, chladnom a suchom mieste, po otvorení uchovávajte v chladničke pri teplote do +7 °C a spotrebujte do 7 dní.