iPlody Zmes na chlieb so semienkami Low carb
iPlody Zmes na chlieb so semienkami Low carb
iPlody Pack Zmes na chlieb so semienkami Low carb - zmes na prípravu bezlepkového chleba s tekvicovými, sezamovými a ľanovými semienkami
iPlody Pack Zmes na chlieb so semienkami Low carb je unikátna zmes na výrobu bezlepkového chleba - konkrétne dvoch bochníkov. Zmes je zostavená pre princíp stravovania LOW CARB a nenájdeš v nej žiadne pridané cukry, ani éčka. Čo v ňom nájdeš sú sezamové, ľanové a tekvicové semienka. Na zhotovenie cesta stačí pridať polotučný tvaroh a vajcia, nechať piecť a chrumkavý a voňavý chlebík je na svete. Chlieb je možné upiecť aj v domácej pekárni.
iPlody Pack Zmes na chlieb so semienkami Low carb v bodoch:
- z jednej zmesi dva 300 g bochníky
- rýchla a jednoduchá príprava
- obsahuje vlákninu
- bez lepku a bez éčok
100 g | |
Energetická hodnota | 1665 kJ / 398 kcal |
Tuky | 28 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 7,4 g |
Sacharidy | 10 g |
- z toho cukry | 4,2 g |
Bielkoviny | 14 g |
Soľ | 2,62 g |
Ingrediencie
Zmes semienok v rôznom pomere: slnečnica, tekvica lúpaná, ľanové semienko, sezamové semienko, psyllium, ľanová múka zlatá, kypriaci prášok bez fosfátu, lahôdkové droždie, mandľová múka, soľ, rasca drvená
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučne v zložení produktu.
Odporúčania výrobcu
- Rozšľahajte štyri vajcia s polotučným tvarohom vo vaničke (250 g), pridajte obsah balenia a dôkladne premiešajte.
- Zmes nechajte 10 minút odležať a potom vytvarujte dva rovnaké bochníčky.
- Umiestnite na plech s papierom na pečenie a vložte do predhriatej rúry na 200 °C, po cca pätnástich minútach znížte teplotu na 160 °C.
- Celková doba pečenia je päťdesiat minút.
- Potom vyberte z rúry, uložte bochníčky na utierku a nechajte úplne vychladnúť.
- Chlieb je možné upiecť aj v domácej pekárni.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v suchu a chlade.