Tortilly a wrapy sú verní záchrancovia nášho hladu. Pokiaľ už ťa ale tvoje obľúbené kombo omrzelo, prenes sa na chvíľu do Mexika na najlepšiu quesadillu v štýle fajita. Je nabitá kuracím mäsom, mixom zeleniny a dvoma druhmi syra. Po tejto kombinácii sa ešte len budeš oblizovať.
1 porcia obsahuje
- 479 kcal
- 56 g sacharidov
- 17 g tukov
- 22 g bielkovín
Na 3 porcie
- 70 g červenej papriky
- 70 g žltej papriky
- 70 g zelenej papriky
- 70 g cibule
- 1 lyžica olivového oleja
- 160 g kuracieho mäsa
- 40 g cheddaru
- 300 g wrapu
- 5 g sušeného cesnaku
- 5 g oregana
- 10 g korenia fajita
Postup
-
Na olivovom oleji si opražíme kuracie mäso s fajita korením, cesnakom a oreganom. Po cca 5 minútach odstavíme z platne.
-
Na panvici si znovu rozohrejeme olivový olej a osmažíme na ňom nakrájanú cibuľu a papriky troch farieb. Prisypeme fajita korenie, osolíme a prehadzujeme cca 10 minút.
-
Rozpálime si ďalšiu panvicu alebo gril, kde na sucho ohrejeme Vilgain Wrap a polovicu z neho obložíme syrom, zeleninovou zmesou, kuracím mäsom a opäť syrom. Preložíme na polovicu a opečieme z oboch strán.
-
A pre ešte lepší autentický zážitok podávaj s guacamole, paradajkovou salsou, jogurtovým dipom alebo nejakou Vilgain omáčkou.
Dobrú chuť!