Čokoláda, karamel a arašidy, to sú tri hlavné chute týchto hriešne dobrých brownies. Navyše ide o maximálne jednoduchú dobrotu, ktorú máte hotovú raz‑dva, a potom si už len v pokoji vychutnáte trojvrstvový vláčny dezert, ktorý budete chcieť piecť neustále! 🍫
1 porcia obsahuje
- 280,6 kcal
- 25,8 g sacharidov
- 13,3 g tukov
- 14,5 g bielkovín
Na 10 porcií
- 80 g arašidového masla
- 200 g jablčného pyré
- 80 g skyru
- 40 ml javorového sirupu
- 60 g trstinového cukru
- 60 g diétneho proteínu - čokoládové brownie
- 40 g kakaa
- 60 g hladkej múky
- 70 ml mlieka
- 60 g skyru
- 100 g arašidového masla
- 40 ml javorového sirupu
- 30 ml mlieka
- 50 g čokopecičiek – horká čokoláda
- voda
- 20 g arašidov
Postup
-
V mise zmiešame arašidové maslo s jablčným pyré, skyrom, javorovým sirupom a mliekom.
-
Potom pridáme všetky suché ingrediencie a vymiešame cesto.
-
To nalejeme do formy s papierom na pečenie a dáme piecť na 20 minút pri 170 °C.
-
Arašidové maslo zmiešame spoločne so skyrom, javorovým sirupom a mliekom. Karamelový krém natrieme na vychladené brownies.
-
Čokoládu s trochou vody necháme rozpustiť vo vodnom kúpeli. Brownies potrieme čokoládou a nakoniec posypeme arašidmi.
-
Necháme vychladiť v chladničke.
-
A môžeme podávať, tak dobrú chuť!